Viime viikonlopun sähläykset

Viime viikonloppuna käytiin taas harjoittelemassa isolla salibandy kentällä pelaamista. Melkein Düsseldorfissa asti, Holzbüttgenissä. Tai jossain siellä Ruhrin alueella Holzbüttgen joka tapauksessa sijaitsee.

Sunnuntaiaamuna siis kuudelta ylös ja Frankfurtin juna-asemalle hakemaan pelaajia kyytiin. Pimeä ja sateinen keli saatteli meidät sitten valkenevaan aamuun ja lopulta Holzbüttgeniin, jossa meille oli aikataulutettu kivasti päivän eka peli.
Ja kun joukkueemme, TSV Berkersheim, on vähän jopa tunnettu huonoista starteistaan, niin äärettömän luottavaisin mielin peliin ei ehkä lähdetty. Varsinkin kun sarjataulukon mukaan vastassa oli sijalla kolme majaileva Südkamen.

Meidän alkukauden pelithän menivät vähän penkin alle ja sijoituksemme oli jossain 7. paikkeilla…

Peli sujui kuitenkin hyvin ja loppulukemat olivat komeat 9-2 meille.

Toinen peli paikallista Holzbüttgeniä vastaan olikin sitten tiukempi koitos.
Hyvän ekan erään jälkeen johdettiin 2-0, mutta sitten vastustaja paransi ja me huononnettiin otteitamme. Toisen erän jälkeen lukemat 2-3 vastustajalle. Pahus!
Kolmas erä alkoi vielä 2-4 maalilla, joten tilanne ei järin hyvältä vaikuttanut.

Hienon taistelun kautta saatiin sitten kavennusmaali tehtyä. Vähän heppoinen laukaukseni upposi maskin takaa maaliin. Vastustaja sai pelin aikana pari jäähyä (ihan syytä, pelaaminen lattialla maaten on kielletty), jota tuomari sitten vähän hyvitti ja antoi minulle jäähyn mailaan lyömisestä. Vastustajan pelaaja oli ihan yhtä ihmeissään kuin minä.
Holzbüttgenin ylivoima ei kuitenkaan toiminut ja heti jäähyn päätyttyä pääsin Thomaksen kanssa läpiajoon, josta tasoitettiin peli 4-4:ään.
Vastustajan rivit alkoivat vähän hajoilla ja lopulta saatiin käännettyä peli siitä 2-4 tappioasemasta 6-4 voittoon. Hyvin meni!
Henkilökohtaisestikin, 4+1. Ja ekasta pelistäkin 3+1. Jee.